Kundeudtalelser

Rikke er den bedste psykolog, som jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med. Hun har ændret mit liv radikalt og hjulpet mig ud af mit PSTD på rekord tid. Hun er professionel, empatisk og man kan tydeligt mærke, at hun brænder for at hjælpe folk. Et forløb hos Rikke er virkelig livsændrende, jeg havde ikke været her i dag uden hende.

Kvinde 30

Da jeg mødte Rikke var mit liv så præget af angst, at jeg knap kunne komme hjemmefra for at komme til behandlingen. Rikke har en meget venlig og rolig måde at være på, samtidig med at hun er fast og vedholdende. Jeg følte mig hurtig tryg ved hende. Jeg har fået nogle gode strategier til at håndtere angst og er nu begyndt i en arbejdsprøvning for første gang i 3 år. Jeg giver Rikke mine varmeste anbefalinger.

Kvinde 39 år

Selv om jeg ikke selv har været i behandling ved dig, så vil jeg gerne give dig et par ord med på vejen som pårørende. Min søn blev udredt for Asperger syndrom hos dig i Aalborg. Den grundige udredning og tilbagemelding du gav os har ændret min søns liv til det bedre. Du mødte ham med venlighed og forståelse og henviste til de rette instanser, hvor han nu får kompetent hjælp.

Pårørende til voksen søn

I starten da jeg mødte dig, tænkte jeg, at det her kommer ikke til at gå. Jeg syntes, at du var lidt skrap, men det ændrede sig hurtigt og nu hvor jeg ser tilbage ved jeg, at du var fast og bestemt fordi jeg havde brug for det. Siden blev behandlingen mit frirum, hvor du hjalp mig til at stykke min historie sammen og komme videre. Tak.

Kvinde 24 år

Del din oplevelse

Jeg vil meget gerne høre fra dig om din oplevelse af den service, som jeg har ydet. Uddrag af din besked blive måske vist på hjemmesiden og kun med dit samtykke. Du vil selvfølgelig ikke fremgå med navn eller andet, som andre kan genkende. På forhånd tak.

[testimonial_view id="1"]