Priser

 

Individuel psykoterapi 50 min.: 950 kroner

Efter kl. 17.00: 1200 kroner

Individuel psykoterapi studerende: 800 kr

Jeg giver rabat til studerende ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Supervision 60 min.:1100 kroner.

Jeg tilbyder supervision til psykologer og andre faggrupper.

 

Diagnostisk vurdering /udredning:

Prisen baseres på timepris (950 kr) og udregnes efter opgavens omfang / kompleksitet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan bl.a. læse mere om udredning for Asperger Syndrom hos voksne her.

 

Kommunale opgaver

Kommunale opgaver løses efter de takster, der er fastsat gennem socialpsykologisk samarbejde eller efter timetakst.

 

Priserne reguleres 1 x årligt pr. 1. april.

Vilkår

Afregning

Der afregnes over MobilePay  umiddelbart efter samtalen. Du kan også betale kontant på beløbet (jeg kan ikke give tilbage)

Tilskud til psykologsamtaler

Jeg har desværre ikke overenskomst med sygesikringen. Jeg kan derfor ikke tage imod henvisninger fra din egen læge.

Sygeforsikring “danmark”
Jeg samarbejder med Sygeforsikringen “danmark”. Du kan få tilskud til psykologhjælp, hvis du er medlem af Gruppe 1, 2 eller 5. Læs mere om takster og betingelser her. Jeg indberetter for dig efter hver samtale.
Sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring
Du kan undersøge, om det er muligt for dig at få tilskud til psykologsamtaler gennem en sundhedsforsikring, din arbejdsplads eller fagforening.
Afregning når du benytter sundheds- eller ulykkesforsikring
Du står selv for at afregne med din forsikring. Der skal ligge en klar aftale herom (mellem dig og forsikrigen) inden opstart af behandling. Dvs. du afregner med mig i slutningen af hver samtale via MobilePay.
Dansk Psykolog Forening har udarbejdet denne pjece, hvor du kan orientere dig om deres anbefalinger til, hvordan du bruger din sundhedsordning til psykologhjælp. Pjecens anbefalinger bygger på Dansk Psykolog Forenings faglige standarder for forsikringsdækkede psykologydelser.

Prøv at undersøge hvilke muligheder der er for dig.

Afbud

Du kan ringe afbud eller sende en sms på telefon: 60 46 90 44  senest 24 timer før din aftale. Jeg kan hermed nå at tilbyde tiden til en anden.

Ved for sent afbud eller udeblivelse (uanset årsag) betales 475 kroner svarende til 1/2 honorar.